Борошно пшеничне вищого гатунку (2кг)
Борошно пшеничне - це борошно з високим вмістом поживних речовин.
Завдяки властивостям волокон, борошно пшеничне є першим вибором для здоров'я свідомих людей.
Не всі види борошна однакові, найкраща випічка починається з якості борошна. Для виготовлення борошна ми використовуємо тільки високоякісну пшеницю. Борошно пшеничне виготовляють з пшениці білої м'яких сортів.
Борошно отримують шляхом розмолу зерен пшениці. Текстура борошна може варіюватися від грубого до надзвичайно м'якого і борошнистого, в залежності від ступеня просіювання на млині.
Пшениця є найбільш поширеним джерелом безлічі видів борошна, використовуваних в кулінарії. Вона містить глютен, білок, який утворює еластичну структуру. Всі види борошна виробляються з суміші пшениці твердих сортів з високим вмістом клейковини і пшениці м'яких сортів з низьким рівнем вмісту клейковини.
Білки - 11.3 г.
Жири - 1,1 г.
Вуглеводи - 73 г.
Сіль - 25 мг
енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту - 334 ккал
Якісні показники:
Білість - min 46,2 од.
Клейковина - min 27%.
ІДК - 70 од.
Число падіння - min 270 c.