Улюблениця нашого столу, морква по-корейськи, походить від традиційної корейської страви «Кімчі». За оригінальним рецептом, у кімчі – страва з пекінської капусти та інших овочів з прянощами. Оскільки за радянських часів пекінську капусту знайти було важко, до страви стали додавати моркву. А згодом з’явилася самостійна страва з моркви та прянощів, яку ми звикли бачити у себе на столах.
Головними інгредієнтами моркви по-корейськи є морква нарізана тонкими брусочками, або натерта на спеціальній тертці та приправи.
Головними інгредієнтами до приправи є коріандр, чорний і червоний перець, сіль, часник. Додатковими є цукор та оцет. Кількість усіх інгредієнтів залежить від смакових вподобань тих, хто готує і тих, для кого готують…